Уреди против хлебарки и комари – Cockroach and mosquito control devices

22.00 лв. 19.80 лв.

С тези уреди против хлебарки и комари, борбата с вредителите никога не е била толкова лесна!


Код на продукта: 76759
Купете сега, получете на 4 – 5 мар.


          

Споделете:
0