Диспенсър за олио и оцет Pure Measure

15.90 лв.

Удобен и стилен аксесоар за всяко домакинство – Диспенсър за олио и оцет Pure Measure ! За вкусни и здравословни блюда !           

Споделете:
Диспенсър за олио и оцет Pure Measure - murzel.bg
Диспенсър за олио и оцет Pure Measure

15.90 лв.