Показване на 5 резултата

Уреди за отопление, отоплителни печки, духалки и камини ◈Топ Цени от Murzel◈ Малки печки за отопление, икономични отоплителни уреди, мини духалки.

-10%
Original price was: 29.00 лв..Current price is: 26.10 лв..
-31%
Original price was: 47.00 лв..Current price is: 32.40 лв..
-10%
Original price was: 29.00 лв..Current price is: 26.10 лв..
-27%
(1) Original price was: 60.00 лв..Current price is: 44.10 лв..
-39%
(17) Original price was: 30.00 лв..Current price is: 22.50 лв..

Уреди за отопление

Загряването на дома е от съществено значение, особено през студените месеци. Нашите уреди за отопление предлагат разнообразни възможности за създаване на уютна и комфортна обстановка във вашия дом.

Отоплителните печки са едно от нашите специализирани решения за ефективно загряване на пространството. Те са проектирани да осигурят бързо и равномерно разпределение на топлината в стаите, като същевременно са икономични. Независимо дали предпочитате духалка, камина или друг вид отоплителен уред, нашата гама от продукти включва разнообразие от модели, отговарящи на различните изисквания и предпочитания на клиентите.

Духалките са идеално допълнение към вашата система за отопление, осигурявайки бързо и целенасочено направление на топлинния поток. Те са подходящи за пространства, които изискват допълнително отопление, като например гаражи, работилници или тавани. Със своите компактни размери и удобна мобилност, духалките предоставят гъвкаво решение за преходните периоди или за локално отопление в допълнение към основната отоплителна система.

Нашите камини са символ на уют и елегантност във всяко жилище. Създайки атмосфера на комфорт и релаксация, камините не само отопляват помещението, но и добавят изтънченост и стил към интериора. Независимо дали предпочитате класическия изглед на дървесен камин или модерната естетика на електрическия камин, нашата колекция включва разнообразие от дизайни и функционалности, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

С нашите уреди за отопление, вие не само ще се насладите на топлина и комфорт през зимните месеци, но и ще добавите естетика и функционалност към вашия дом.
0