Електронни запалки

Показване на 6 резултата

Електронни запалки, плазмени, луксозни пепелници и запалки ◈Топ Цени от Murzel◈ USB запалки за кола, електрически запалки за подарък, адаптери за запалка.

-33%
Original price was: 8.00 лв..Current price is: 5.40 лв..
-26%
Original price was: 62.00 лв..Current price is: 45.90 лв..
-29%
Original price was: 42.00 лв..Current price is: 29.70 лв..
-38%
Original price was: 32.00 лв..Current price is: 19.80 лв..
-28%
Original price was: 5.00 лв..Current price is: 3.60 лв..
-35%

Електронни запалки

Електронните запалки са иновативни устройства, които предлагат съвременен подход към запалването на огън, заменяйки традиционните газови или бензинови запалки. Те функционират на базата на електричество и предлагат редица предимства като безопасност, удобство и екологичност.

Как работят? Електронните запалки функционират чрез създаване на електрическа дъга или плазмен лъч, който е достатъчно горещ, за да запали цигари, хартия или други горими материали. Те се активират чрез натискане на бутон и не изискват поддръжка като пълнене с гориво или подмяна на фитили.

Видове електронни запалки

С единична дъга: Тези запалки генерират една електрическа дъга и са подходящи за ежедневна употреба.

С двойна дъга: Предлагат две електрически дъги за по-мощно и бързо запалване, идеални за по-големи предмети.

USB запалки: Много от електронните запалки могат да се презареждат чрез USB кабел, което ги прави удобни и икономични.

Сензорни запалки: Оборудвани със сензор за допир, тези запалки се активират чрез леко докосване, добавяйки допълнителен слой удобство и стил.

Електронните запалки са модерно и удобно решение за запалване на огън, което предлага множество предимства пред традиционните методи. Те са безопасни, устойчиви на вятър, екологични и икономични. Със своите различни модели и функционалности, те са подходящи за всякакви нужди и ситуации. Независимо дали сте у дома или на открито, електронната запалка е надежден и практичен инструмент, който винаги е под ръка.
0