Пистолети за балончета

Показване на 3 резултата

Пистолети за сапунени балончета със светлини Топ Цени от Мързел бг Насладете се на вълшебната игра с безкрайни балончета

-39%
(1) Original price was: 25.00 лв..Current price is: 15.30 лв..
-28%
Original price was: 55.00 лв..Current price is: 39.60 лв..
-10%

Пистолети за сапунени балончета със светлини

Детските пистолети за балончета са перфектното допълнение към всяка детска забава и игра на открито. Те предлагат на малчуганите невероятно вълшебство и забавление, като им позволяват да създават безкрайни сапунени балончета. Тези чудесни играчки носят радост и усмивки на лицата на децата и създават моменти на вълнение и игра, които ще запомнят завинаги.

Нашите детски пистолети за балончета са специално проектирани, за да осигурят лесна употреба и максимално забавление. Те са изработени от качествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Разнообразието от модели и дизайни позволява на децата да изберат своя любим пистолет за балончета, отговарящ на техните предпочитания и въображение.

Нашите продукти са съобразени с най-високите стандарти за безопасност, което е от решаващо значение, особено когато става въпрос за детски играчки. Всички материали, използвани за производството, са нетоксични и безопасни за употреба от децата. Разполагаме с широка гама от детски пистолети за балончета, които са съвместими с различни видове сапунени течности, осигурявайки безпроблемно и непрекъснато забавление.
0