Масажори за лице

Показване на 5 резултата

Купи➤ ▷ Електрически и ръчни професионални масажори за лице◈Топ Цени от Murzel◈ Ролери и масажори за лице против бръчки, за стегната кожа и добро кръвообращение

-10%
(1) Original price was: 7.00 лв..Current price is: 6.30 лв..
-37%
(15) Original price was: 10.00 лв..Current price is: 6.30 лв..
-47%
(35) Original price was: 32.00 лв..Current price is: 17.10 лв..
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
-28%
(10) Original price was: 20.00 лв..Current price is: 14.40 лв..
-10%
(10) Original price was: 17.00 лв..Current price is: 15.30 лв..

Електрически и ръчни професионални масажори за лице

Масажорите за лице се превърнаха в основен елемент в рутината за грижа за кожата на много хора. Те не само помагат за подобряване на външния вид на кожата, но също така предлагат редица здравословни ползи.

Масажорите за лице предлагат лесен и ефективен начин да подобрите външния вид и здравето на кожата си. С редовна употреба, тези устройства могат да помогнат за намаляване на признаците на стареене, повишаване на тонуса и еластичността на кожата, както и за по-добро абсорбиране на козметичните продукти. Включете масажора за лице във вашата ежедневна рутината и се насладете на ползите от по-здравословна и красива кожа.

Ползи от използването на масажори за лице:

Подобрена циркулация на кръвта

Масажорите за лице стимулират кръвообращението, което води до по-добро доставяне на кислород и хранителни вещества до кожните клетки. Това подпомага регенерацията на кожата и придава здравословен блясък.

Намаляване на подпухналостта и тъмните кръгове Използването на масажор сутрин може да помогне за намаляване на подпухналостта и тъмните кръгове около очите. Масажът стимулира лимфния дренаж, което спомага за извеждането на излишните течности от лицето.

Повишена еластичност и тонус на кожата Редовното масажиране на лицето укрепва мускулите и подобрява еластичността на кожата, което води до по-младежки и стегнат вид. По-добро абсорбиране на козметични продукти

Масажорите за лице помагат на серумите, кремовете и другите козметични продукти да проникнат по-дълбоко в кожата, като така увеличават тяхната ефективност.
0