Уреди против насекоми и гризачи

Показване на 11 резултата

Уреди против насекоми и гризачи, устройства за вредители ◈Топ Цени от Murzel◈ Ултразвукови уреди против мишки и комари. Електромагнитни уред за насекоми.

-17%
Original price was: 27.00 лв..Current price is: 22.50 лв..
-28%
Original price was: 5.00 лв..Current price is: 3.60 лв..
-10%
(1) Original price was: 25.00 лв..Current price is: 22.50 лв..
-10%
Original price was: 22.00 лв..Current price is: 19.80 лв..
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
-32%
Original price was: 25.00 лв..Current price is: 17.10 лв..
-10%
Original price was: 28.00 лв..Current price is: 25.20 лв..
-18%
Original price was: 1.10 лв..Current price is: 0.90 лв..
-18%
(1) Original price was: 1.10 лв..Current price is: 0.90 лв..
-10%
(1) Original price was: 18.00 лв..Current price is: 16.20 лв..
-10%

Уреди против насекоми и гризачи, устройства за вредители

Насекомите и гризачите могат да се окажат голям проблем в дома ви. Освен че могат да причинят щети на имуществото, те могат да представляват и риск за здравето поради разнообразие от причини - от алергии до пренос на болести. За щастие, съвременната технология ни предоставя интелигентни решения за управление на тези вредители. В нашия сайт ще откриете устройства за вредители, които комбинират безопасност, ефективност и удобство.

Нашите устройства за управление на насекоми и гризачи са резултат от години на изследвания и иновации в областта на борбата с вредителите. Те използват най-новите технологии, за да осигурят максимална ефективност, като същевременно се грижит за безопасността на вашата семейство и домашни любимци.

Електронна Репелентна Технология: Устройствата ни използват електронни сигнали, които отблъскват насекоми и гризачи, като ги принуждават да напуснат вашето пространство. Този метод е напълно безвреден за хората и домашните любимци.

Ултразвукови Вълни: Вградените ултразвукови вълни се насочват към вредителите, без да се чуват от хората. Те предлагат допълнително средство за противодействие на насекоми и гризачи, като покриват широка област от вашето жилище.

Екологично Приятно: В противоположност на химикалите, използвани в някои други методи за контрол на вредителите, нашите устройства са напълно екологични. Те не замърсява околната среда и не представляват опасност за животните и растенията във вашия дом.

Уредите ни за управление на насекоми и гризачи предлагат сигурно, ефективно и екологично решение за проблемите с вредителите във вашия дом. С тях можете да се насладите на спокоен и здравословен живот, без да се притеснявате за неприятни срещи с насекоми и гризачи.
0