Декоративни свещи

Показване на 6 резултата

Ароматни соеви декоративни свещи◈Топ Цени от Murzel◈ Ароматизирани, соеви свещи, луксозни свещи за подарък, декоративни свещи за подарък, декоративни, коледни свещи.

-48%
Original price was: 12.00 лв..Current price is: 6.30 лв..
-50%
Original price was: 18.00 лв..Current price is: 9.00 лв..
-33%
Original price was: 27.00 лв..Current price is: 18.00 лв..
-31%
Original price was: 30.00 лв..Current price is: 20.70 лв..
-31%
Original price was: 30.00 лв..Current price is: 20.70 лв..
-35%
Original price was: 22.00 лв..Current price is: 14.40 лв..

Ароматни декоративни свещи

Всяка свещ е повече от просто източник на светлина - тя е изящно изкуство, което превръща обикновения момент в нещо специално. Декоративните ароматни свещи обогатяват нашите домове с топлина, уют и аромат, като превръщат всяко пространство в оазис на спокойствие и красота.

Изработени от внимателно подбрани материали и вдъхновени от природата, свещите, които предлагаме не само са визуално привлекателни, но и изпълват въздуха с уникални аромати, които събуждат сетивата и създават неповторимо усещане за удоволствие и комфорт.

От класически аромати като ванилия и лавандула до по-изискани комбинации, като сандалово дърво и жасмин, декоративните ароматни свещи предлагат богатство от възможности за всеки вкус и настроение. Независимо дали сте в търсене на релаксация след дълъг ден или желаете да създадете романтична атмосфера за специален повод, има свещ за всяка нужда и всяко предпочитание.
0