Дом и градина

Показване на 1–30 от 261 резултата

Уникални продукти за дома, градината и двора Топ Цени от Murzel Стоки и идеи за дома Ви. Всичко за аранжиране, декорации, обзавеждане и интериор.


Уникални продукти за дома, градината и двора

Murzel Shop е онлайн магазин, който предлага широка гама от продукти и аксесоари, създадени с цел да направят вашия дом приятен и уютен. Нашата мисия е да бъдем полезни за всяко домакинство и да предложим решения, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Тук можете да намерите множество стоки за дома. Артикули за организацията на кухнята, аксесоари за банята, декорации и соларно осветление за градина и още много практични и изгони неща за дома и градината.

Стоки и идеи за дома Ви.

"Дом и градина" включва всички важни принадлежности, оборудване и аксесоари за домакинството и градината. В този раздел ще откриете стоки за дома с отлично качество, доказана функционалност и множество приложения. Тук ще откриете страхотни идеи за дома, предназначени да направят живота ви по-лесен, по-организиран, по-безопасен и задължително много по-приятен.

Всичко за аранжиране, декорации, обзавеждане и интериор.

Категорията "Дом и градина" предоставя на клиентите широка гама от уникални продукти и аксесоари, които помагат за постигане на красива и уютна градина или двор. Сред тези продукти можете да намерите инструменти за поддръжка на растения, като например градински пръскачки, ръкавици и др. Можете да намерите различни видове декоративни елементи за озеленяване на градината. Всички продукти от категорията "Дом и градина" са висококачествени и изработени от здрави материали, които осигуряват дълготрайно използване. Онлайн магазинът Murzel предлага на клиентите си бърза доставка на поръчаните продукти до всяка точка в България и гарантирано качество на всички продукти

Мога ли да очаквам добро качество на продукти за дома и градината, закупени онлайн?

Продуктите за дома, които предлагаме, са директно доставени от производителите и са съобразени с изискванията на българския пазар.След като получите поръчаните от нас продукти, всеки клиент има 30 дни право на връщане. Всички тези услуги и гаранции правят нашия онлайн магазин надежден и удобен избор за пазаруване на продукти за дома.

Как мога да си направя сам обзавеждане и декорация на дома и градината?

Има много начини да се направят обзавеждане и декорации за дома и градината самостоятелно, без да се изисква голям опит или професионални умения. Нужно Ви е желаение, креативност и Murzel Shop ♥. При нас може да намерите соларни лампи, декоративни фонтани, светещи камъчета и други продукти, който да внесат свежест във вашият дом.

Последни отзиви:
317
А********* С*******
февруари 28, 2024
Интересни и полезни продукти на добри цени. Пазару...More
Интересни и полезни продукти на добри цени. Пазарувам за втори път и няма да е последен
0 0
М**
февруари 27, 2024
Поръчах два комплекта. Чантичките са от мека матер...More
Поръчах два комплекта. Чантичките са от мека материя, тип торбичка. Трябва да си сложите допълнително укрепване за да се задържи формата.
0 0
Т***** Р*****
февруари 22, 2024
Ефективен препарат. Доволна съм и редовно го ползв...More
Ефективен препарат. Доволна съм и редовно го ползвам.
0 0
Т***** Р*****
февруари 22, 2024
Стабилно се прикрепя към пода и изглежда стилно! Д...More
Стабилно се прикрепя към пода и изглежда стилно! Доволна съм! Благодаря!
0 0
С**** И*****
февруари 21, 2024
Много съм доволна, върши отлична работа!
0 0
0