Дом и градина

Показване на 1–30 от 180 резултата

Уникални продукти за дома, градината и двора Топ Цени от Murzel Стоки и идеи за дома Ви. Всичко за аранжиране, декорации, обзавеждане и интериор.


Уникални продукти за дома, градината и двора

Murzel Shop е онлайн магазин, който предлага широка гама от продукти и аксесоари, създадени с цел да направят вашия дом приятен и уютен. Нашата мисия е да бъдем полезни за всяко домакинство и да предложим решения, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Тук можете да намерите множество стоки за дома. Артикули за организацията на кухнята, аксесоари за банята, декорации и соларно осветление за градина и още много практични и изгони неща за дома и градината.

Стоки и идеи за дома Ви.

"Дом и градина" включва всички важни принадлежности, оборудване и аксесоари за домакинството и градината. В този раздел ще откриете стоки за дома с отлично качество, доказана функционалност и множество приложения. Тук ще откриете страхотни идеи за дома, предназначени да направят живота ви по-лесен, по-организиран, по-безопасен и задължително много по-приятен.

Всичко за аранжиране, декорации, обзавеждане и интериор.

Категорията "Дом и градина" предоставя на клиентите широка гама от уникални продукти и аксесоари, които помагат за постигане на красива и уютна градина или двор. Сред тези продукти можете да намерите инструменти за поддръжка на растения, като например градински пръскачки, ръкавици и др. Можете да намерите различни видове декоративни елементи за озеленяване на градината. Всички продукти от категорията "Дом и градина" са висококачествени и изработени от здрави материали, които осигуряват дълготрайно използване. Онлайн магазинът Murzel предлага на клиентите си бърза доставка на поръчаните продукти до всяка точка в България и гарантирано качество на всички продукти

Мога ли да очаквам добро качество на продукти за дома и градината, закупени онлайн?

Продуктите за дома, които предлагаме, са директно доставени от производителите и са съобразени с изискванията на българския пазар.След като получите поръчаните от нас продукти, всеки клиент има 30 дни право на връщане. Всички тези услуги и гаранции правят нашия онлайн магазин надежден и удобен избор за пазаруване на продукти за дома.

Как мога да си направя сам обзавеждане и декорация на дома и градината?

Има много начини да се направят обзавеждане и декорации за дома и градината самостоятелно, без да се изисква голям опит или професионални умения. Нужно Ви е желаение, креативност и Murzel Shop ♥. При нас може да намерите соларни лампи, декоративни фонтани, светещи камъчета и други продукти, който да внесат свежест във вашият дом.

Последни отзиви:
264
Д****** Б********
октомври 2, 2023
Чудно е,благодаря ви.
0 0
С**** Ж*****
октомври 2, 2023
Добра покупка. Върши чудесна работа
0 0
С**** Ж*****
октомври 2, 2023
добре организира пространството в гардероба.
0 0
N*******
октомври 1, 2023
Бърза доставка.Благодаря Ви!Важното е,че всеки мож...More
Бърза доставка.Благодаря Ви!Важното е,че всеки може да я използва ,без да е майстор!!!
0 0
Д******
септември 28, 2023
Благодаря за бързата доставка!
0 0
0